Haber

Altınoluk Voleybolda Mehmet Çifçi dönemi

Edremit Belediyesi Altınolukspor’da yapılan olağan genel kurulda kulüp başkanlığına iş adamı Mehmet Çifçi seçildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi için mücadele eden Edremit Belediyesi Altınolukspor’da olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kural olarak tek liste ile yapılan ve mevcut lider Filiz Sırma Uluç’un aday olmadığı seçimlerde Kulüp Başkanı olarak iş insanı Mehmet Çifci seçildi.

Hedefleri ve yeni oyuncu kadrosuyla yeni döneme girmeye hazırlanan Altınoluk Spor Kulübü’nün yeni yönetim kadrosu şekillendi.

Geçtiğimiz hafta seçimi yapılan Altınoluk Spor Kulübü yönetim kadrosunda görev dağılımı yapıldı.

Yönetim Ekibinin Asli Üyeleri; Başkan Yardımcıları Ali Kemal Çelik, Mehmet Durmaz, Mali İşler Sorumlusu Erhan Yüksel, Genel Sekreter Filiz Sırma Uluş, Tesis ve İdari İşler Sorumlusu Yaşar İşler, Dış İlişkiler Basın Sorumlusu Serkan Yanık, Altyapı Sorumlusu Ömer Kaya, Voleybol Şube Sorumlusu Filiz Ünal.

Yedek Üye olarak; Yönetim kadrosuna Ömer Yavic, Yolcan Işık, Deniz Sarıtaş, Ebru Yamaç, Yasemin Yılmaz, Hakan Tufan, Muharrem Özhan, Ali Ekizer, Seyit Hasan Yaviç katıldı.

Denetim Konseyinin Olağan Üyeleri; Yasin Bayram, Nalan Korkmaz, Cihan Erbaş, yedek isimler ise Aydın Yılmaz, Hülya Çoban, Kerem Demir oldu.

Yeni dönem hazırlıklarına devam eden TVF Kadınlar 1. Ligi, Başantrenör Gökhan Durmaz ile devam etti ve teknik heyetin raporu doğrultusunda yeni sporcular alındı.

Edremit Belediyesi Altınolukspor Lideri Mehmet Cifci, bugüne kadar görev yapan Lider’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Edremit ve Altınoluk’u voleybolda çok daha başarılı bir şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirtti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu