Yaşam

Yarışmacımız Kısmetse’nin Açıklanmasından Müge Anlı’nın Ses Kaydına Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

1 Ocak Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

Acun Ilıcalı’nın sevilen yapımlarından Yetenek Sensin programına damgasını vuran isimlerden biri de Baha Bayırlı oldu. Şimdi ise 3 yaşındayken programda hünerlerini sergileyen minik yarışmacı herkesin sempatisini kazandı. Davul çalarak seyircilerden tam not alan Baha Bayırlı artık koca bir delikanlı olmuştur.

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show yayına girdiği ilk günden itibaren ilgiyle izlendi. Hatırlarsınız yılbaşına özel programları ile ekranlardaydı ve uzun bir ara vermişti. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan programın sonunda yayın tarihi belli oldu.

Didem Arslan’la Terk programında aylardır aranan çocuk annesi Mine Kocadağ’ın şüphelerini üzerine çeken Mithat Kocadağ, önceki gün canlı yayında Mine’yi öldürdüğünü itiraf ederek çuvalın içine gömdü. ve bir tarlaya gömdü. Gözaltına alınarak tutuklanarak cezaevine gönderilen Mithat Kocadağ, emniyette öne çıktı. Cinayetin detaylarını anlatan Kocadağ’ın sözleri tüylerimizi diken diken etti.

Başrollerini Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı ve TRT ekranlarında yayınlanan Kalp Kırıkları dizisi dün yayınlanan 13. bölümüyle ekrana damgasını vurdu. Dizinin 13. bölümünde Yılmaz karakterinin torunu Seray’ı demir sopayla dövdüğü sahne sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, izleyiciler TRT ve dizi yetkililerine tepki gösterdi.

FOX TV’nin yeni yayın hayatına başlayan yeni asker dizisi Dokuz Oğuz, yayına girdiği günden bu yana sosyal medyada çok konuşuluyor. Dizi karakterlerini tanıtan meteor afişi geçtiğimiz günlerde eleştirilmişti. Şimdi dizide yapılan bir yazım hatası da dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Yeni yıl birçok yeni diziyi de beraberinde getirdi. Reyting canavarının kurbanı olan yapımlar yerine özgün diziler geliyor. Yeni başlayacak dizilerden biri olan Lavanta Köşkü gündemden düşmüyor. Hem isminin hem de Ebru Şahin karakterinin isminin değiştirildiği dizi merak konusu oldu. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’i bir araya getiren Lavanta Köşk dizisine yeni bir isim daha katıldı. Usta oyuncu, ‘Girl in the Glass’ dizisinin ardından Lavanta Köşkü ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz gün Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Söylentilere göre dizide Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya sette özel bir kuaför istemiş ve kaprisli davranışları ortalığı karıştırmış hatta dizinin yönetmeni Hakan Ketche Kırvavaç setten ayrılmış!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programı yine duygusal anlara sahne oldu. 35 yıl önce anneleri tarafından terk edilen Duran ve Seydi kardeşler annelerine kavuşunca stüdyoda gözyaşları sel oldu.

Survivor 2023 döneminin başında Acun Ilıcalı ile girdiği polemik nedeniyle gündem yaratan Nagihan Karadere kanser olduğunu açıklamıştı. “Anlatmazsam” programına katılan Nagihan Karadere, hastalığı hakkında açıklamalarda bulunurken, Survivor ve Acun Ilıcalı hakkında söylediği sözlerle gündem yarattı!

The Power of Love son dönemin en çok ses getiren yapımı oldu kuşkusuz. İzleyicileri ekran başına kilitleyen evlilik programının her yeni bölümü dikkat çekiyor. Bilgehan’ın elendiği haftada yerine yeni bir damat adayı geldi. Evlerin yeni gözdesi Batuhan Boz sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Batuhan’ın +18 içerikli mesajlarının ifşa olduğu tezi sosyal medyayı salladı.

Müge Anlı’nın kapısını çalan Ayşe Hanım, günlerdir ortalıkta görünmeyen 41 yaşındaki kızı Fatma Erdemir’in kaçırılmış olabileceği iddiasıyla yayına katıldı. Fatma Erdemir’in kaybolduğu gün annesine gönderdiği ses kaydını Müge Anlı dinletti. Ses kaydı herkesi endişelendirirken bir yandan da anne-kız hakkında şaşırtıcı tezler ortaya atıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu