Ekonomi

Weave, sağlık hizmetleri uygulamaları için ödeme sürecini kolaylaştırmak amacıyla Ödeme Planları sunuyor

Küçük ve orta ölçekli sağlık hizmetleri uygulamalarına yönelik entegre bir deneyim platformu olan LEHI, Utah – Weave (NYSE: WEAV), tazminat paketinin bir modülü olarak yeni bir Ödeme Planları özelliğini başlattı. Bu özellik, otomatik aylık ücretlendirmelere izin vererek işletmeler ve hastalar için ödeme sürecini basitleştirmek üzere tasarlanmıştır.

Ödeme Planları sistemi, sağlık işletmelerinin, manuel faturalandırma ihtiyacını azaltması ve kaçırılan ödemeleri en aza indirmesi beklenen yinelenen ödeme planları oluşturmasına olanak tanır. Weave müşterileri, nihai ödeme fiyatını, ilk fatura tarihini ve ay cinsinden süreyi girerek ödemeleri doğrudan hastanın kayıtlı kart bilgilerinden otomatik hale getirebilirler.

Weave Ürün ve Teknoloji Müdürü Branden Neish, yeni özelliğin verimli nakit akışını sürdürmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için gerekli tekrarlanan ödemeleri kolaylaştırmayı amaçladığını belirtti. Weave’in, sağlık hizmeti sağlayıcılarının hasta bakımına odaklanabilmesi için ödeme tahsilat sürecini kolaylaştırma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Palm Beach Gardens, Florida’daki Sosyetik Vizyon Dr. Adam Ramsey, Ödeme Planlarının yararları hakkında yorum yaparak tedavileri hastalar için nasıl daha uygun fiyatlı ve erişilebilir hale getirebileceklerini vurguladı.

Ödeme Planlarının lansmanı, Weave’in çevrimiçi fatura ödemesi, bildirimle ödeme ve taşınabilir dokundurarak ödeme gibi seçenekler de dahil olmak üzere faturalandırma ve ödeme araçları paketini geliştirme çabalarının bir parçasıdır.

Bu gelişmenin, hastalara esnek ödeme seçenekleri sunarken sağlık uygulamalarının mali durumlarını daha etkin yönetmelerine yardımcı olması bekleniyor.

Weave, geçen yıl Hasta Bağlantı Yönetimi ve Diş Muayenehanesi Yönetimi de dahil olmak üzere çeşitli yazılım kategorilerinde başkan olarak tanındı.

Bu bilgi Weave’in basın açıklamasına dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Sağlık ödemelerine yenilikçi bir yaklaşım benimseyen Weave (NYSE: WEAV) kısa süre önce ödeme paketini, şirketin hem sağlık hizmeti sağlayıcıları hem de hastalar için finansal süreçleri kolaylaştırma konusundaki kararlılığının altını çizen bir özellik olan Ödeme Planlarını içerecek şekilde genişletti. InvestingPro verileri, 2023’ün üçüncü çeyreği itibarıyla son on iki ayda %19,22’lik güçlü bir gelir artışına işaret ettiğinden bu stratejik hamle özellikle zamanında olabilir; bu da Weave’in pazardaki varlığını etkili bir şekilde genişlettiğini gösteriyor.

InvestingPro İpuçları Weave’in güçlü bir likidite pozisyonuna sahip olduğunu gösteriyor; bilançosunda borçtan çok nakit var ve likit varlıklar kısa vadeli borçları aşıyor. Bu finansal istikrar, Weave’e daha fazla ürün geliştirme ve pazar genişletmeye yatırım yapma esnekliği sağlayabilir. Ayrıca analistler, bu yıl kârlılık beklemeseler de, şirketin gelecek performansına ilişkin iyimserliklerini yansıtarak gelecek döneme ilişkin kazançlarını yukarı yönlü revize etti.

Piyasa açısından bakıldığında, Weave hisseleri geçen yıl önemli fiyat hareketleri yaşadı; %139,38’lik dikkate değer bir getiri elde ederek şirketin yüksek dalgalanmasının yanı sıra yüksek büyüme potansiyelini de ortaya koydu. 2023’ün 3. çeyreği itibarıyla Fiyat/Defter oranı 10,77 olup bu, şirketin defter değerine göre prim değerlemesi olduğunu gösterebilir.

Daha derin bir analizle ilgilenen okuyucular için, InvestingPro’nun WEAV sayfasını ziyaret ederek erişebilecekleri Weave hakkında 6’dan fazla ek InvestingPro İpucu bulunmaktadır. Bu bilgilerden faydalanmak için PRONEWS24Kupon kodunu kullanarak yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliklerinde ek %10 indirimden yararlanabilirsiniz.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

mesudiyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu