Haber

Akşener’den Özlale’ye açıklama: Konuştum o da yalanladı

DÜZGÜN Partisi Erzurum İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Genel Başkan Meral Akşener, Oda TV’de YETERLİ Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale hakkında yayınlanan haberlerin “sahte ve yalan” olduğunu söyledi.

Akşener, “Biz bu konuyu yalanladık ama bugün başka bir YouTube kanalında konu Ümit Özlale’nin istifa edeceği noktaya taşındı. Bu konularla ilgili mahkemeye başvurduk. Bir süre önce Ümit Özlale ile de görüştüm. Kendisi de Ümit Özlale’nin istifa edeceği noktaya geldi. da bunu reddediyor.”

“Partimiz bu tür operasyonel davranışlara alışkındır. Sayın Cumhurbaşkanı’nın bile bu işlemler konusunda benim tecrübem yok” diyen Akşener, “Ben alışığım ama korkunun bir faydası yok. Özgür ve özgür olmasıyla” diye konuştu. İYİ Parti bu seçimlerde bağımsız karar vermesi durumunda Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır. İYİ Parti “Partinin kuruluş ayarları çerçevesinde 2028 yılında iktidara gelecek ve atıfta bulunduğu kişinin cumhurbaşkanı seçileceğini, dedi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu