Ekonomi

BJ’s Wholesale hisse senedi fiyat hedefi 63 $’dan 68 $’a yükseltildi, Nötr notu korundu

Pazartesi günü Roth/MKM, BJ’s Wholesale (NYSE:BJ) için görünümünü değiştirdi ve hisse senedi fiyat hedefini bir önceki 63 $’dan 68 $’a yükseltirken, hisse senedi üzerindeki Nötr notunu korudu. Firmanın analisti, bu kararı etkileyen faktörler olarak son dönemdeki performans ve piyasa koşullarını gösterdi.

Yakın tarihli bir raporda analist, BJ’nin Mart 2023’te düşük ila orta tek haneli karşılaştırılabilir satış büyümesi beklentilerini içeren uzun vadeli bir algoritma sunduğunu kabul etti. Buna rağmen analist, BJ’s’in önümüzdeki iki yıl için planının altında bir performans sergileyebileceğini öngördü.

Geçen hafta açıklanan dördüncü çeyrek sonuçları, müşteri trafiğindeki artışın karşılaştırılabilir satışlara yüzde üç puan katkı sağlaması ve birim satışların da olumlu seyretmesi ile umut verici işaretler gösterdi. Çeyrek boyunca trafikteki bu hızlanma şirket için olumlu bir gösterge olarak görüldü.

Bununla birlikte analist, BJ’s’in yakın gelecekte karşılaşabileceği bazı zorluklara da dikkat çekti. 2024’ün başlangıcının deflasyon getirmesi bekleniyor, bu da potansiyel tüketici baskısı ve pazardaki artan rekabet ile birlikte risk oluşturabilir.

Bu faktörler ışığında Roth/MKM, BJ’s Wholesale için Nötr duruşunu yineledi, ancak hisse senedi fiyat hedefini 68 dolara yükseltti. Bu ayarlama, olumlu dördüncü çeyrek performansı ile şirketin karşılaşabileceği beklenen rüzgarlar arasındaki dengeyi yansıtıyor.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu