Haber

21 aylıkken kaçırıldı, 53 yaşında gerçek ailesini buldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde 23 Ağustos 1971’de 21 aylıkken bakıcısı tarafından konutundan kaçırılan Highsmith ailesinin çocuğu Melissa, DNA testi ile 51 yıl sonra gerçek ailesine ulaştı. Şu anda 53 yaşında olan bayanın kendi ailesine yalnızca 10 dakika aralıkta büyütüldüğü ortaya çıktı.

Kızını arayan Baba Jeffrie Highsmith “23andMe” isimli soyağacı sitesine DNA örneği verdi. DNA, Jeffrie Highsmith’ın tanımadığı üç kişinin örnekleriyle eşleşti. Sonra bu bireylerin, Melissa Highsmith’in çocukları olduğu anlaşıldı ve kardeşleri, bayanı Facebook aracılığıyla buldu.

Kendisini kaçıran ve yıllarca annesi olduğunu tez eden şahısla görüşmeyi bıraktığını söyleyen Melissa, “Orada olduğum süre kötü bir çocukluktu. Dışarı çıkıp oynamama izin verilmedi ve beni her zaman geride tuttu. Beni istemiyorsa neden bana sahip oldu?’ diye merak ederdim” diye konuştu.

Şu anda 73 yaşında olan Melissa’nın gerçek annesi Alta Apantenco, kızlarını aramaktan hiç vazgeçmediklerini söyledi. Anne 51 yıllık aramanın cesaret kırıcı olduğunu belirtti. Baba Jeff ise, “Bütün takdiri Tanrı’ya bırakıyoruz. Bizler inançlı insanlarız ve dualarımız sayesinde bunun gerçekleştiğini düşünüyoruz” dedi.

Melissa’yı kaçıran bayan ise yargılanmayacak. Teksas yasalarında 48 yıllık bir vakit aşımı mühleti bulunuyor. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu