Teknoloji

Ubisot, Skull & Bones’u Erteledikten Sonra Yeni Oynanış Videosu Yayınladı

 
Ubisoft, bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen bir MMO (çok oyunculu) açık dünya korsan oyunu olan Skull and Bones’un 30 dakikalık oynanış görüntülerini yayınladı. Canlı yayın etkinliğinde oyunun oynanış görüntüleri paylaşıldı. Arka planda geliştiricilerin yer aldığı ve oyunla ilgili çeşitli bilgilerin izleyicilere aktarıldığı bu canlı yayının özetini YouTube üzerinden izleyebilirsiniz (Video içeriği aşağıdadır).
 
Yaşanan gecikmenin ardından yeni geliştirici – oynanış görüntüleri yayınlandı
 
 
 
Oynanış görüntülerinde kıdemli topluluk geliştiricisi Alexis Cretton ve hikaye yönetmeni Joel Janisse yer alıyor. İki isim oyunda işbirliği içinde bir görev yapmaya çalışıyor. Oyun çıkmadan önce daha fazla detayın paylaşılacağını belirten ekip, bu oynanış görseli üzerinden Skull & Bones dünyasına dair çeşitli bilgiler veriyor.
 
Oynanış görüntüleri boyunca, Cretton ve Janisse oyunun temel tutkusu hakkında yorum yapıyor. Kötü şöhret nedeniyle dışlanan bir korsandan korsan kralı olmak için büyük çaba sarf edeceğimizi belirten ikili, oyunun hikayesine, açık denizlerdeki ticaret savaşlarına ve daha fazlasına göz atıyor.
 
Skull and Bones bu yıl Playstation 5, Xbox Series X|S ve PC’de (Amazon Luna, Epic Games ve Ubisoft Connect) piyasaya sürülecek
 
İşte oynanış videosu
 
 

surmene-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu