Teknoloji

PUBG MOBILE Regional Clash turnuvasında 3 Türk takımı mücadele edecek

Türkiye’den Fire Flux Esports, Next Dream ve Regnum Carya Esports gruplarının mücadele edeceği, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenecek PUBG MOBILE Regional Clash turnuvası bugün başlıyor.

Dünyanın en popüler taşınabilir oyunlarından biri olan PUBG MOBILE’da espor rüzgarı esmeye devam ediyor. Temsilcilerimiz arasında Avrupa Şampiyonu unvanına da sahip olan Fire Flux Esports, Next Hayal ve Regnum Carta Esports grupları, 2.7 milyon TL (100.000 dolar) ödül havuzuna sahip PUBG MOBILE Regional Clash (PMRC) turnuvasında mücadele edecek. PMRC, HONOR sponsorluğunda dünyanın en büyük espor ve oyun festivallerinden biri olan Gaming8’de gerçekleştirilecek.

20 – 23 Temmuz tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan turnuva, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da gerçekleştirilecek. Kıyasıya mücadeleye ev sahipliği yapması beklenen turnuvada PMPL (PUBG MOBILE Pro League) Avrupa Şampiyonası Bahar Sezonunun en iyi 8 takımı ile PMPL Orta Doğu-Afrika Şampiyonası Bahar Sezonunun en iyi 8 takımı karşı karşıya gelecek.

PMRC turnuvasındaki heyecanlı karşılaşmaların tamamı 20 – 23 Temmuz tarihlerinde PUBG MOBILE Türkiye ve PUBG MOBILE Esports Türkiye Youtube, TikTok ve Facebook kanallarından canlı izlenecek.

Türkiye temsilcilerimiz FireFlux Esports, Next Dream ve Regnum Carya Esports’un yanı sıra PMRC turnuvasında Geekay Esports, CRASH GAMING, Nigma Galaxy, Brute Force, ArabGolden Galaxy, Vision Esports, gQ team, RTG Esports, Nexus Gaming, G.Gladiators, MadBulls, Excuse Me ve A takımları yer alıyor.

 

Bir haftalık ara ile düzenlenen ikinci büyük turnuva

PUBG MOBILE World Invitational (PMWI) 2023 turnuvası, PMRC’ye ev sahipliği yapacak olan Riyad’da geçtiğimiz hafta düzenlendi. PMWI’de Ana Turnuva’ya katılan FireFlux Esports, buradaki performansıyla turnuvayı 101 puanla 6. sırada tamamlayarak 2.5 Milyon TL’yi (97.500$) aşan ödüle layık görüldü. Etkinliğin Allstars etabında yer alan S2G ​​Esports, 102 puanla 9. sırada yer aldı ve 1.155.000 TL (44.000 $) ödül kazandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu