Haber

Kaymakamın Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye yanıtı: ‘Yine yarım yamalak anladı’

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, grup konuşmasında Kulp Kaymakamı ile imam arasında yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini hedef almasına yanıt verdi.

Konuyla ilgili konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Davutoğlu, “Sayın @dbdevletbahceli, söylediklerimi eksik anlayarak yine ciddi ithamlarda bulundunuz. Aşağıda videoda açıklamalarımın özeti yer alıyor. Neyin yanlış olduğunu söyleyin.” ? Gruptaki ikiyüzlülük suçlamanıza yarın cevap vereceğim. Lütfen dikkatlice dinleyin ve dini kavramları gelişigüzel kullanın.” Kullanma. Bu kavramlar gelip sizi vuracak!” İfadelerini kullandı.

Ne oldu?

Kulp Kaymakamı Burak Akeller’in, cuma namazı için gittiği camide yanlışlıkla hutbe metnini unuttuğu iddia edilen imamı namazın ardından dövdüğü iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan Devlet Bahçeli, Akeller için “Alnından öpüyorum”, Ahmet Davutoğlu için ise “Mesele sadece kaymakam ile imam arasındaki olay değil. Serok Ahmet İmamın saldırı konusundaki yalanı sizin açınızdan ikiyüzlülüğün bir işaretidir.” (HABER MERKEZİ)

aladagajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu