Teknoloji

iPad Pro Modelleri İçin Yeni OLED Paneller Geliştirme

Apple’ın analistleri ve muhbirleri şu anda kendisinden çok haberlerde yer alıyor. Apple’ın bundan 1 yıl sonra piyasaya süreceği 2024 modeli iPad ProfesyonelleriBu konuda farklı bir iddia ortaya atıldı.

Tezlere göre Apple, bu cihazların ekran panellerini geliştirmeye şimdiden başladı, ancak önceki modellere göre çok daha fazla. farklı bir cam geliştiriliyor.

İddiaya göre iPad Pro 2024 modelleri için OLED ekranlar geliştiriliyor ancak koruyucu ekran olmayınca oldukça kırılgan oluyorlar.

Ünlü bir Apple sızıntısı olan ShrimpApplePro, Apple’ın bir sonraki iPad Pro modelleri için planlarını ortaya çıkardı. Geliştirme ve tabletlerde dört prototip olduğunu söyledi. 11 inç ve 13 inç ekran boyutlarına sahiptir.

Sızıntının garip tarafı, Apple’ın iPhone’da kullanılan aynı esnek OLED teknolojisini kullanmayacak olması. Yerine daha kırılgan Hard disk yani hard OLED ekranlı versiyonu olacak. Bu ekranlar şubede dahi sıklıkla kullanılan ekranlardır. Google bile Pixel cihazlarda kullanılıyor . Sık kullanılmasının nedeni ise üretiminin çok ucuz olmasıdır.

Apple’ın bunun üstesinden nasıl geleceğini hep birlikte göreceğiz. Bazı iPhone’larda LCD ekranKullansa da kesinlikle bir standardın üzerinde tutuyor, OLED ekranlıAyrıca iPad’ler konusunda oldukça iyimser olmamızı sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu