Teknoloji

Galaxy F14 Hem Ekonomik Hem Güçlü Olacak

Samsung’un geliştirdiği Galaxy F14 için süreç sona yaklaşıyor. Galaxy F14 bütçeye uygun bir model olarak değerlendirilirken aynı zamanda özellikleriyle de dikkat çekecek.

Samsung, geliştirdiği F serisi üzerinde yeni çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde F14 ve ardından F15 serilerinin piyasaya sürüleceği biliniyor. Bu konuda önemli bir gelişme de 91mobiles’tan geldi. Galaxy F14’ün kısa süre içerisinde lider teknoloji platformunda satışa sunulacağı belirtildi. Üstelik iddialara göre Samsung, F14’ün geliştirilmesi sırasında güçlü bir A serisinden yararlandığını ve A serisi telefonun Galaxy F14 olarak yorumlandığını belirtti.

Galaxy F14 Neler Sunacak?

Galaxy F14 ile ilgili ayrıntılar Google Play Console’da ortaya çıktı. Veritabanında yapılan araştırmayla cihazda yer alacak özellikler ortaya çıktı. Galaxy F14’ün geliştirilmesinde Galaxy A05s tercih edildi ve Galaxy F14, bazı yükseltmeler ve güzelleştirmelerle son halini aldı. Samsung’un pazarlama stratejisi olarak yenilenen haliyle piyasaya çıkacak olan Galaxy F14, ekonomik fiyatı ve güçlü donanımıyla raflarda olacak.

Galaxy F14 modelinde Snapdragon 680 işlemci kullanılacak. 5G desteği olmayacak ve 4G kullanacak telefon, Full HD+ desteğiyle 1080 x 2400 piksel çözünürlük sağlayan bir ekrana sahip olacak. Telefonda işletim sistemi olarak Android 13 kullanılacak ve daha üst versiyonlarda güncelleme desteği bulunacak. Galaxy F14 hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor. Zira model numarası ortaya çıkan Galaxy F14, SM-E145F olarak takip edilebiliyor.

Galaxy F14 Hem Ekonomik Hem Güçlü Olacak

Galaxy M14 Olarak da Satılacak

Galaxy F14’ün satıldığı pazarlar dışında da satış planları mevcut. Öyle ki Galaxy F14 Hindistan gibi pek çok ülkede satışa sunulmayacak, Galaxy M14 isimli cihaz ise bu bölgelerde satışa sunulacak. Böylece özünde aynı modeller olsa da farklı ülkelerde farklı pazarlama çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu