Haber

Fenerbahçe Beko – Barcelona Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Turkish Airlines Euroleague’de çıktığı son maçı kaybeden Fenerbahçe Beko, yeni haftada İspanyol ekibi Barcelona’yı konuk edecek. İsrail’den eli boş dönen sarı-lacivertliler, Barça karşısında mutlak galibiyet arayacak. Haftanın en keyifli maçlarından birine sahne olacak Fenerbahçe Beko – Barcelona maçı için de araştırmalar başladı. Maçı kaçırmak istemeyenler maçın detaylarını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Beko – Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar burada.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in 28. haftasında evinde Barcelona ile karşılaşacak.

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe Beko’da son durum

media.fenerbahce.org

İsrail’de 27. haftada Maccabi ile karşılaşan temsilcimiz son çeyrekte iyi bir performans sergilerken sahasında 78-74 mağlup oldu ve sezonun 10. yenilgisini aldı. Fenerbahçe Beko’da Hayes Davis 16, Pierre 15 sayı ile maçı tamamladı. Sarı lacivertliler 16 galibiyetle puan tablosunda 5. sırada yer alıyor.

barcelona’daki son durum

İspanyol grup Barcelona, ​​Euroleague’de son kez Yunanistan’da Olympiacos ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya yeterli başlayan Barcelona, ​​ikinci yarıda Olympiakos’un ataklarına rahat duramadı ve 77-70’lik skorla mağlup oldu. Barcelona bu sonuçla ligde çıktığı 5 maçın ardından ilk kez mağlup olurken toplamda 9. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko – Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko – Barcelona maçı 10 Mart Cuma günü saat 20:45’te başlayacak. Uğraş, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarında canlı yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu